MOS Select is dé specialist in personele ondersteuning: zowel tijdelijke als vaste medewerkers voor diverse branches. Wij leveren personeel op basis van uitzenden, detachering of werving & selectie. Daarnaast bieden wij services als notuleren, vertalingen en transcriptie.

Diensten

Vacatures

Technisch, secretarieel en commercieel; wij zoeken in alle branches de toppers waar onze opdrachtgevers om staan te springen. Ga snel naar het overzicht van onze vacatures!   Registreer jezelf gratis met het registratieformulier en wij nemen contact met jou op.

Voor kandidaten

Zoek je een boeiende, passende baan of ben je geïnteresseerd in onze begeleiding in de zoektocht naar nieuw werk? Registreer jezelf gratis met het registratieformulier en wij nemen contact met je op

Voor opdrachtgevers

Zoekt u een geschikte kandidaat? MOS Select is een zelfstandig functionerend bureau voor uitzenden, werving, selectie en detachering, werkend onder de paraplu van MOS. Wij plaatsen bij u de toppers waar uw organisatie om staat te springen.  MOS Select verzorgt ook uw notulen.

VACATURES

    Tracking-ID UA-106393437-1