MOS Select is dé specialist in personele ondersteuning: zowel tijdelijke als vaste medewerkers voor diverse branches. Wij leveren personeel op basis van uitzenden, detachering of werving & selectie. Daarnaast bieden wij services als notuleren, vertalingen en transcriptie.

Diensten

Vacatures

Kijk snel voor het laatste overzicht van onze huidige vacatures! Ben je geïnteresseerd in onze begeleiding en/of het vinden van een boeiende, passende baan? Registreer jezelf gratis met het registratieformulier en wij nemen contact met jou op.

Voor kandidaten

Op zoek naar een uitdagende, passende baan? MOS Select is een zelfstandig functionerend bureau voor uitzenden, werving, selectie en detachering, werkend onder de paraplu van MOS. Wij zoeken de toppers waar onze opdrachtgevers om staan te springen. Technisch, secretarieel, commercieel wij zoeken in alle branches de toppers.

Voor opdrachtgevers

Zoekt u een geschikte kandidaat? MOS Select is een zelfstandig functionerend bureau voor uitzenden, werving, selectie en detachering, werkend onder de paraplu van MOS. Wij plaatsen bij u de toppers waar uw organisatie om staat te springen.  MOS Select verzorgt ook uw notulen. Heeft u een ad hoc vergadering zonder…

VACATURES