Op zoek naar een uitdagende, passende baan?
MOS Select  is een zelfstandig functionerend bureau voor uitzenden, werving, selectie en detachering, werkend onder de paraplu van MOS bv. Wij zoeken de toppers waar onze opdrachtgevers om staan te springen. Of het nu gaat om technische, secretariële, commerciële of andere functies. Wij zoeken in alle branches de toppers.

Selectie
Niet alleen wij selecteren. Dat doe jij ook! Welk bureau mag jou begeleiden? Hebben ze je iets te bieden of is het meer van hetzelfde? Die kritische instelling waarderen wij zeer. Wij hebben die zelf namelijk ook!

Onze selectie gebeurt aan de hand van diepte interviews, verkenning van wensen en eisen, toekomstvisies en een psychotechnisch onderzoek. Daarbij gaat het ons niet alleen om het selecteren van “toppers”, maar vooral om het ontdekken wat jij wilt! Want hoe meer we weten, hoe beter de match kan zijn.

Begeleiding
Onze begeleiding strekt zich verder uit dan alleen het koppelen van vraag en aanbod. Op verzoek geven we ook loopbaanbegeleiding en advies over bijvoorbeeld zaken op het gebied van de arbeidsmarkt, arbeidsrecht en solliciteren. Hebben we jou de ideale baan kunnen bezorgen, dan nemen we daarna nog regelmatig contact met je op om te horen hoe het gaat. Een langdurige match is voor ons namelijk een belangrijke graadmeter van succes.

NBBU

Wanneer je voor ons aan het werk gaat dan is het natuurlijk handig om te weten waar je als uitzendkracht recht op hebt. Wanneer je op deze link klikt dan download je de meest recente CAO van de NBBU.

Mocht je hierover nog vragen hebben dan kan je altijd met ons contact opnemen!