Zoekt u een geschikte kandidaat?
MOS Select is een zelfstandig functionerend bureau voor uitzenden, werving, selectie en detachering, werkend onder de paraplu van MOS.
Wij plaatsen bij u de toppers waar uw organisatie om staat te springen. Technisch, secretarieel, commercieel wij kunnen alle branches ondersteunen.

Ons dienstenpakket is toegespitst op het leveren van de juiste kandidaat voor uw opdracht of vacature. Dit kan op verschillende manieren:

Uitzenden
Wanneer u behoefte heeft aan flexwerkers die van 1 dag tot jarenlang via ons ingezet kunnen worden. Ideaal om uw piekmomenten op te vangen. Hierbij volgen wij de NBBU-CAO.

Werving & selectie
Voor vaste banen (fulltime of parttime) zoeken wij voor u een geschikte kandidaat met de doelstelling dat deze kandidaat direct bij u in dienst treedt.

Overige diensten
Naast het leveren van personeel voor tijdelijke of vaste functies kunnen wij u ook ondersteunen met de volgende diensten:

Advies
Bij HR vraagstukken met betrekking tot indiensttreding. Of ter ondersteuning van uw intake-, functionerings-, exitgesprekken.

Notuleeropdrachten
Is uw secretaresse ziek? Heeft u geen tijd? Heeft u met spoed een notuliste nodig? MOS Select helpt u uit de brand.

Vertaalopdrachten
MOS Select beschikt over een netwerk van personen die gespecialiseerd zijn in het vertalen van documenten.

Audio-uitwerkingen
Heeft u een audioverslag van een vergadering of bijeenkomst? MOS Select laat van uw audiobestand een keurig verslag maken.