Zoekt u een geschikte kandidaat?
MOS Select is een zelfstandig functionerend bureau voor uitzenden, werving, selectie en detachering, werkend onder de paraplu van MOS. Wij plaatsen bij u de toppers waar uw organisatie om staat te springen. Of het nu gaat om technische, secretariële, commerciële of andere functies. Wij zoeken in alle branches de toppers.

Ons dienstenpakket is toegespitst op het leveren van de juiste kandidaat voor uw opdracht of vacature. Dit kan op verschillende manieren:

Uitzenden
Wanneer u behoefte heeft aan flexwerkers die van 1 dag tot jarenlang via ons ingezet kunnen worden. Ideaal om uw piekmomenten op te vangen. Hierbij volgen wij de NBBU-CAO.

Werving & selectie
Voor vaste banen (fulltime of parttime) zoeken wij voor u een geschikte kandidaat met de doelstelling dat deze kandidaat direct bij u in dienst treedt.

Overige diensten
Naast het leveren van personeel voor tijdelijke of vaste functies kunnen wij u ook ondersteunen met de volgende diensten:

Advies
Bij HR vraagstukken met betrekking tot indiensttreding. Of ter ondersteuning van uw intake-, functionerings-, exitgesprekken.

Notuleeropdrachten
Is uw secretaresse ziek? Heeft u geen tijd? Heeft u met spoed een notuliste nodig? MOS Select helpt u uit de brand.

Vertaalopdrachten
MOS Select beschikt over een netwerk van personen die gespecialiseerd zijn in het vertalen van documenten.

Audio-uitwerkingen
Heeft u een audioverslag van een vergadering of bijeenkomst? MOS Select laat van uw audiobestand een keurig verslag maken.

MOS Select is lid van de brancheorganisatie NBBU maar waarom zou dat voor u belangrijk zijn?

Wat de NBBU voor u betekent?

  • Kwaliteit

Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. 

  • Vakmanschap

De goed opgeleide, professionele intercedenten van uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt hen hierbij met onder meer vakinhoudelijke seminars. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

  • Transparantie

Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten, die u als opdrachtgever verzekert van transparantie en duidelijkheid.

  • Betrouwbaarheid

Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft ook het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet wordt ontzet uit het lidmaatschap. Voor u dus een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

  • Flexibele NBBU-cao

NBBU-uitzendondernemingen werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten. Deze cao biedt de inlener concrete voordelen, zoals:

  • Met de speciale 65+ regeling is het voor uitzendkrachten mogelijk om de werkzaamheden flexibel bij u voort te zetten na 65-jarige leeftijd.
  • De NBBU-cao hanteert vanaf dag één het loon dat in uw sector van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid tussen uw vaste medewerkers en uitzendkrachten op de werkvloer.U kunt ook de brochure van de NBBU doorlezen. Deze vindt u hier: ‘Wij zijn lid van de NBBU – Wat betekent dat voor u als opdrachtgever?’

    NBBU lid20222_Kopie220912