MOS Select breidt uit
In 2004 begon Edith Terschegget met MOS Select, gevestigd in Nijkerk, als nieuw zusterbedrijf van Motivation Office Support. Nu tien jaar later is het totale team (MOS, MOS Events en MOS Select) gegroeid naar 48 medewerkers.

Uitbreiding dienstverlening
Goos Terschegget is nu negen jaar werkzaam bij MOS Select. Mede door zijn netwerk heeft MOS Select interessante opdrachtgevers aangetrokken. Een greep hieruit; Scouting NL, Sociëteit Amicitia te Amersfoort, Rabobank Nijkerk, Tricijn waterschapsbelastingen en anderen.

Samen zullen zij nu de krachten bundelen en de diensten van MOS Select gaan uitbreiden. Per 1 augustus 2011 is MOS Select ook begonnen met het invullen van commerciële, technische, logistieke en financiële functies.

Door deze dynamische samenwerking en uitgebreide kennis van zaken denken Edith en Goos veel bedrijven zo geschikte kandidaten voor hun openstaande functies te kunnen bieden.

Op de vraag hoe zij denken zich te onderscheiden met de al aanwezige concurrentie, geven zij een duidelijk antwoord: “Doordat wij lage overhead kosten hebben kunnen wij ons als prijsvechter profileren. Daarnaast is onze jarenlange kennis van personeelsbemiddeling een erg belangrijk element. Want hoe vervelend is het als je kandidaten voorgesteld en op gesprek krijgt en daarna blijkt dat de plank volledig is misgeslagen”.

Dit zelfverzekerde en open duo heeft er zin in en zal de komende tijd veel investeren om kennismakingsgesprekken in te plannen om zich ook bij komende opdrachtgevers voor te stellen en op deze manier MOS Select nog beter op de kaart te zetten!