Referenties van onze opdrachtgevers

Hieronder leest u enkele leuke reacties van tevreden klanten van MOS Select:

  FFWD-IT

“Wij hebben een aantal jaar gebruik gemaakt van de diensten van MOS Select. Zij zorgen ervoor dat je kan ondernemen, iemand een baan kan bieden en toch flexibel als ondernemer kan blijven. Goos is zelf ook nog een zeer plezierig persoon om mee te werken en ongemerkt vervult hij ook een HR-functie in je bedrijf met zijn advies.”
Boudewijn Vervoort, FFWD-IT

 

Change Creators 

“Goos weet snel in te schatten welke nieuwe medewerker passend is binnen je organisatie. Hij weet in zeer korte tijd deze medewerker voor je te werven. Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.”

Nanya Radema, ChangeCreators

 QfbtLIIb_400x400  Cherry internet

“Cherry internet is al jarenlang blij met MOS Select als haar partner op het gebied van zowel werving en selectie maar ook op het gebied van payrolling.

De flexibele houding en het daadwerkelijk meedenken hebben ons al vaak in positieve zin verrast. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is nadrukkelijk op MOS Select van toepassing.

We zijn iedere keer weer onder de indruk van de kwaliteit van de kandidaten die aan ons worden voorgesteld. Oh en de tarieven zijn eerlijk en transparant. Complimenten.”

Sybrand Jager, managing partner, Cherry Internet

 MOS logo  MOS

“Inmiddels werken wij al jaren samen met MOS Select en weten zij wat wij belangrijk vinden en waar wij waarde aan hechten. Door het uitgebreide netwerk van MOS Select kunnen zij ons snel voorzien van kandidaten. Het contact is persoonlijk, vlot en makkelijk benaderbaar.  Heel fijn!”

Wendy Vastenburg, HR medewerker, MOS bv

mec5 MEC Pokerevents

“MOS Select verzorgt voor ons de payrolling van personeel wat wij zelf gerecruit hebben. Door onze unieke branche krijgen wij zelf zeer geschikte kandidaten. De samenwerking met MOS is heel goed en er is nauw contact wat er voor gezorgd heeft dat we momenteel al ruim anderhalf jaar samenwerken en waar wij zeer enthousiast over zijn. Ook in de backoffice zijn de processen goed geautomatiseerd en geoptimaliseerd,waardoor alles vlekkeloos verloopt.”

Mathijs Jonkers, MEC Pokerevents

Bibliotheek Barneveld Bibliotheek Barneveld
“Ondanks dat wij lastige materie bespreken in onze vergaderingen weet MOS Select deze zeer goed te notuleren. Het niveau van de notulisten is op zijn minst zeer goed te noemen. Daarnaast ontvangen wij de uitwerkingen zeer vlot”.

Erik Worm, Bibliotheek Barneveld

TNO TNO Delft
“Freelancesecretaresse.nl/ MOS Select hebben ons prima bijgestaan met ondersteuning en invulling van een tijdelijke secretariële functie. Het contact en samenwerking is altijd professioneel en helder geweest”.

Reggi Lobry, TNO – innovation for life

Lococensus Tricijn Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn (GBLT)
“MOS Select is betrouwbaar en maakt waar wat ze belooft… Een spoedopdracht waarbij wij dringend een notuliste moesten hebben is erg snel en goed opgelost. Er werd een vaardig, discreet persoon gestuurd die precies beantwoordde aan onze vraag. Ik zal MOS Select zeker nog een keer inschakelen als dit nodig is en zal MOS Select ook aanraden aan andere bedrijven!”
DS Factoring DS Factoring
“MOS Select heeft ons meerdere malen hoogwaardig werk geleverd. Zelfs met onze spoedopdrachten weten zij hun hoge kwaliteit te waarborgen. Een partij waar je op kan bouwen!”

Maarten Meijer, DS Factoring

Navigia Navigia
“Navigia en MOS Select, een langdurige, dus bestendige relatie!”

Sjouk Bos, Navigia

 Lumadesq Lumadesq
“Toen wij op zoek waren naar ondersteuning voor de klantenservice van onze webshops heeft MOS Select ons meerdere malen daarbij uitstekend geholpen. Ze zijn sterk in het zoeken en vinden van de juiste mensen. Zo konden wij succesvol verder met het uitbouwen van onze onderneming. En als we in de toekomst weer voor een dergelijk probleem komen te staan zullen we MOS Select zeker weten te vinden”.

Sipko Visser, Lumadesq

Scouting NL Scouting Nederland
“Mensenkennis, snelle service en vriendelijkheid zijn de eerste punten die in mij opkomen. Daarnaast is men niet alleen geïnteresseerd in het verkopen maar zijn ze ook sterk in advies en begeleiding”

Koos Brochard, Scouting Nederland

logo securitas Securitas
“De kracht van MOS Select betreft vooral de medewerkers zelf en dan met name de manier van omgaan met ons als klant.
Door de persoonlijke benadering, zij luisteren goed en vragen echt door, kunnen zij goed inschatten wat wij precies zoeken en welke persoon er binnen onze organisatie past. MOS Select kan uit een groot netwerk van kandidaten putten. Hierdoor hebben wij wat de voorgestelde kandidaten betreft, steeds een doeltreffende en vooral snelle match.

Nienke Pater, HR Consultant

Welstede Welstede
“Het jaar 2008 was een jaar met veel ups en downs binnen het secretariaat van Welstede. MOS Select heeft ons toen geweldig ondersteund bij het notuleren. De notuleerservice van MOS Select is professioneel en ze reageren accuraat op onze –al dan niet ad hoc– aanvragen.”

Natasja Verburg, Welstede